Politika privatnosti

Politika privatnosti web stranice

Na dmoaeu, dostupnom s https://dmoae.com/ jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i bilježi dmoae i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našoj politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

Ova Politika privatnosti primjenjuje se samo na naše mrežne aktivnosti i odnosi se na posjetitelje naše web stranice u vezi s podacima koje su podijelili i / ili prikupili na web mjestu. Ova se pravila ne primjenjuju na bilo koje podatke prikupljene offline ili putem drugih kanala osim ove web stranice.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice slažete se s ovom Politikom privatnosti i slažete se s njezinim uvjetima.

Podaci koje prikupljamo

Osobni podaci koje tražite i razlozi zašto ih od vas traže bit će jasni u trenutku kada od vas tražimo da date svoje osobne podatke.

Ako nas kontaktirate izravno, možemo primiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e -pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i / ili privitke koje nam možete poslati, te sve druge podatke koje možete odlučiti dati.

Kada se prijavite za račun, možemo zatražiti vaše podatke za kontakt, uključujući podatke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e -pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Prikupljene podatke koristimo na različite načine, uključujući:

  • Pružamo, upravljamo i održavamo našu web stranicu
  • Poboljšajte, prilagodite i proširite našu web stranicu
  • Razumjeti i analizirati kako koristite naše web mjesto
  • Razvijati nove proizvode, usluge, značajke i funkcionalnosti
  • Kontaktirajte nas, bilo izravno ili putem jednog od naših partnera, uključujući korisničku podršku, kako bismo vam dostavili ažuriranja i druge informacije vezane za web stranicu, kao i u marketinške i promocijske svrhe.
  • Slanje e -pošte
  • Pronađite i spriječite prijevaru

Dnevnici

dmoae slijedi standardni postupak bilježenja. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i dio su analize hosting usluga. Podaci prikupljeni iz dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vrijeme, stranice upućivanja / izlaska i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani s podacima koji otkrivaju identitet. Svrha je informacija analizirati trendove, upravljati web mjestom, pratiti promet korisnika na web mjestu i prikupljati demografske podatke.

Pravila privatnosti partnera za oglašavanje

Na ovom popisu možete pronaći Pravila privatnosti za svakog od partnera za oglašavanje na web lokaciji.

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili web-svjetionici koji se koriste u odgovarajućim oglasima te veze koje se pojavljuju na web mjestu, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni će automatski primiti vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za prilagodbu oglasnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjećujete.

Imajte na umu da dmoae ne pristupa niti kontrolira ove kolačiće koje koriste oglašivači treće strane.

Pravila privatnosti trećih strana

Pravila privatnosti dmoae ne odnose se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da se za detaljnije informacije obratite odgovarajućim Pravilima privatnosti ovih poslužitelja oglasa trećih strana. Može uključivati ​​njihovu praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije.

Možete odabrati onemogućavanje kolačića putem pojedinačnih opcija vašeg preglednika. Za detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama preglednika.

CCPA prava na privatnost (Ne prodajte moje osobne podatke)

Prema CCPA -i, među ostalim pravima, potrošači u Kaliforniji imaju pravo na:

Zatražite od tvrtke koja prikuplja osobne podatke potrošača da otkrije kategorije i posebne dijelove osobnih podataka koje je tvrtka prikupila za potrošače.

Zatražite od tvrtke da izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je tvrtka prikupila.

Zatražite od tvrtke koja prodaje osobne podatke potrošača da ne prodaje osobne podatke potrošača.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

GDPR prava na zaštitu podataka

Želimo osigurati da ste u potpunosti upoznati sa svim svojim pravima na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo pristupa – Imate pravo zatražiti kopije svojih osobnih podataka. Za ovu uslugu možemo vam naplatiti malu naknadu.

Pravo na ispravak – Imate pravo zahtijevati da ispravimo sve podatke za koje smatrate da su netočni. Također imate pravo zahtijevati da nadopunimo podatke za koje smatrate da su nepotpuni.

Pravo na brisanje – Imate pravo zatražiti brisanje vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo zahtijevati da ograničimo obradu vaših osobnih podataka pod određenim uvjetima.

Pravo na prigovor obradi – Imate pravo prigovoriti obradi vaših osobnih podataka od nas, pod određenim uvjetima.

Pravo na prijenos podataka – Imate pravo zahtijevati da podatke koje prikupljamo prenesemo drugoj organizaciji ili izravno vama, pod određenim uvjetima.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije za djecu

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci pri korištenju interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i / ili prate i vode njihove mrežne aktivnosti.

dmoae svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako smatrate da je vaše dijete dalo takve podatke na našoj web stranici, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate i uložit ćemo sve napore da takve podatke odmah uklonimo iz naših datoteka.