Najjednostavniji način kako koristiti Twitch emocije u Discordu: 8 koraka

15
Najjednostavniji način kako koristiti Twitch emocije u Discordu: 8 koraka

Discord je bio jedan od najboljih komunikacijskih alata za streamere. Uz jednostavnu i učinkovitu platformu, kreatori sadržaja sada mogu stvoriti vrlo interaktivnu zajednicu i stalno ostati u kontaktu sa svojim obožavateljima. Jedna zajednica kreatora sadržaja koja je to najviše iskoristila su Twitch Streamers. Uz nultu cijenu, mogu kontaktirati svoju korisničku bazu u nekoliko jednostavnih koraka. Prema novoj značajci, pretplatnici Twitcha također će nakon integracije automatski biti pretplaćeni na svoj Discord poslužitelj.

Jedno od najuzbudljivijih ažuriranja koje je Discord donio 2020. bilo je dijeljenje emocija. Prilagođeni, zajednički ili novi korisnici sada mogu imati pristup svim svojim omiljenim Twitch emocijama na Discord poslužiteljima. Kako? To je krajnje jednostavan zadatak za korisnike. Streameri također mogu uživati ​​u ovoj značajci nakon nekoliko jednostavnih koraka.

Evo jednostavnog i brzog vodiča za korištenje Twitch emocija na Discordu, za gledatelje i streamere!

Povežite svoj Discord i Twitch račun – iz Discorda

Da biste počeli koristiti emojije, prvi korak je da se vaši Discord i Twitch računi povežu. Evo kako ih možete povezati u nekoliko jednostavnih koraka.

 1. Otvori Aplikacija Discord sa Vaše radne površine. Ovaj korak morate učiniti sa svog stolnog računala.
 2. Prijavite se sa svojim vjerodajnicama.
 3. Kliknite ikonu „Korisničke postavke“ koja se nalazi na dnu zaslona pored vašeg imena.Prijavite se na svoj Discord račun s radne površine i otvorite korisničke postavke.
 4. Na izborniku postavki odaberite Veze na lijevoj bočnoj traci
 5. Trebao bi se pojaviti popis aplikacija, pronađite ikonu Twitch i kliknite na nju.
  Idite na Connections i kliknite na Twitch logo
 6. Veza će vas preusmjeriti na novu stranicu za prijavu.Unesite svoje vjerodajnice na preusmjerenoj stranici za prijavu.
 7. Unesite svoju Twitch prijavu i lozinku. Ako ste već prijavljeni na svoj Twitch račun s radne površine, ove pojedinosti treba unaprijed ispuniti.Ako ste već prijavljeni na svoj račun na Desktopu, bit ćete preusmjereni na ovu stranicu. Kliknite na Autoriziraj.
 8. Čestitamo! Sada ste uspješno sinkronizirali svoje račune.
  Čestitamo!

Korištenje emocija kao gledatelja/pretplatnika

 • Kao gledatelj, sada možete početi koristiti svoje omiljene emocije.
 • Pridružite se Discord serveru svog omiljenog streamera i počnite s emocijama! (Napomena: vlasnik je trebao uspješno integrirati poslužitelj i stream.)
 • Trebali biste biti pretplaćeni na njihov Twitch račun.
 • Ako želite učiniti isto za novog streamera, pretplatite se na njihov Twitch račun i trebali biste se automatski pridružiti i njihovom poslužitelju za neslaganje.

Integrirati Emotes u svoj poslužitelj (kao vlasnik/streamer)

Sada kada ste povezali svoj račun, postoji posljednji korak prije nego što istražite ovaj fascinantni svijet Emotes kao streamer. Vaš Twitch račun također bi trebao biti sinkroniziran s poslužiteljem na kojem ga želite koristiti. Ali ne brinite, jer je proces prilično jednostavan i trajat će samo minutu ili dvije.

Bilješka:

 • Da biste dovršili ovaj korak, morate imati status Twitch pridruženog ili partnera.
 • Kada počinjete, trebao bi biti dovoljan jedan kanal za pretplatnike (jer ćete vjerojatno imati samo nekoliko, za početak).

1) Idite na svoj Discord poslužitelj.

2) Ako još nemate poslužitelj, stvorite novi na glavnom zaslonu tako što ćete kliknuti na ikonu + i slijediti upute.

3) Idite na značajku postavki. To možete učiniti tako da kliknete na naziv poslužitelja na vrhu, a zatim na „Postavke poslužitelja“.

Idite na postavke poslužitelja iz aplikacije Discord.

4) Odaberite izbornik Integracije i idite na opciju Twitch.

5) Potvrdni okvir pored „Dopusti emotikone“ treba biti označen. Ako ne, kliknite na okvir da povežete svoj kanal s poslužiteljem.

U izborniku integracija idite na Twitch. Provjerite je li označen potvrdni okvir koji korisnicima omogućuje korištenje emojija.

6) Vaši pretplatnici sada mogu uspješno koristiti vaše Twitch emocije!

Ali čekaj – to nije to. U slučaju da ste više navikli koristiti svoj Twitch račun i manje vam odgovara Discord, postoji i alternativa za to.

Povežite svoj Discord i Twitch račun – s BTTV-a

Ako ste strastveni streamer trzanja, vjerojatno ste obožavatelj Better TTV-a, kojeg streameri također nazivaju BTTV. Možete povezati svoj twitch i Discord poslužitelj kako biste dobili pristup prethodno postavljenim emojijima izravno odavde!

 1. Idite na stranicu za prijavu na BTTV i prijavite se na svoj račun.
 2. Idite na Nadzorna ploča > Discord Server
 3. Odaberi Povežite Discord Server.
  Idite na Connect Discord Server s nadzorne ploče
 4. Prijavite se na svoj račun ako već niste s radne površine.
 5. Vidjet ćete zaslon s padajućim izbornikom
 6. Kliknite strelicu prema dolje i odaberite poslužitelj koji želite sinkronizirati.
  Odaberite poslužitelj koji želite autorizirati s padajućeg izbornika
 7. Kliknite „Autoriziraj“

To je to! Uspješno ste povezali svoje Discord i Twitch račune. Sada možete istražiti veliki broj zanimljivih značajki koje dijele dvije aplikacije, uključujući trendi i uzbudljive emocije. Evo kako ih možete koristiti.

Korištenje novih emocija

Osim Twitch emocija, korisnici se mogu zabaviti i uz prilagođene, dijeljene i nove emojije. Međutim, to mogu učiniti samo s poslužiteljima koji imaju taj pristup.

Davanje dozvole kao vlasnika

 1. Idite na Postavke poslužitelja > Uloge
 2. Pomičite se prema dolje dok ne vidite „Koristi vanjske emojije“.
 3. Provjerite je li uključen.
  Na kartici Uloge u postavkama poslužitelja omogućite značajku Koristi vanjske emojije.

Ovu ulogu možete postaviti za svakoga ili je dati određenim ulogama (kao što su pretplatnici i moderatori).

Ako je vlasnik dao pristup, korisnici mogu dodati vanjske emocije u nekoliko jednostavnih koraka.

Za dodavanje novih emojija kao korisnika

 1. Idite na Postavke > Emoji
 2. Kliknite Prenesi emojije.
 3. Dodajte datoteke koje želite koristiti.
  Dodajte željene emojije iz postavki poslužitelja > emoji > prenesite emojije.“ title=“Najjednostavniji način za korištenje Twitch emocija u Discordu: 8 koraka 11″ src=“https://dmoae.com/wp-content/uploads/2021/11/1636013594_888_Najjednostavniji-nacin-kako-koristiti-Twitch-emocije-u-Discordu-8-koraka.jpg“ srcset=“https://dmoae.com/wp-content/uploads/2021/11/1636013594_888_Najjednostavniji-nacin-kako-koristiti-Twitch-emocije-u-Discordu-8-koraka.jpg 1200w, https://www.technewstoday.com/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-design-10-300×158.jpg 300w, https://www.technewstoday.com/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-design-10-1024×538.jpg 1024w, https://www.technewstoday.com/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-design-10-768×403.jpg 768w, https://www.technewstoday.com/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-design-10-150×79.jpg 150w, https://www.technewstoday.com/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-design-10-450×236.jpg 450w, https://www.technewstoday.com/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-design-10-750×394.jpg 750w, https://www.technewstoday.com/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-design-10-1140×599.jpg 1140w“ data-sizes=“(max-width: 1200px) 100vw, 1200px“/><noscript><img decoding=
Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar