Kako igrati Xbox 360 igre na računalu – sa i bez emulatora

19
Kako igrati Xbox 360 igre na računalu – sa i bez emulatora

Tko je rekao da morate posjedovati Xbox da biste igrali Xbox igre? Sve što trebate je računalo ili prijenosno računalo za igre, Windows 10 i pristojna internetska veza. I BAM!! Možete učitati većinu Xbox 360 igara u svoj sustav, a da ne morate potrošiti ni peni na svoju igraću konzolu.

Od sada, budući da je Microsoft spojio svoje konzole i softver računala, igrama se može pristupiti samo sa sustavom Windows 10 (nažalost, korisnici Maca). Dakle, od Froze, Fable Fortune do Halo 4, ovako možete igrati Xbox 360 igre na računalu.

Zahtjevi sustava (minimalni):

CPU: AMD Ryzen 5. Četverojezgreni ili Intel Core i5
GPU: AMD Radeon RX 560 ili NVIDIA GTX 1050 (kompatibilan s VulkanRT)
RADNA MEMORIJA: 8 GB
VRAM: 3 GB
Skladištenje: 150 GB
Prikaz: 1080 str
Operacijski sustav: Windows 10 – 64 bit

Igrajte Xbox igre s emulatorom

Jedini razlog zašto postoji emulator je da premosti jaz između ostalih uređaja za igranje i vašeg računala. Što znači da možete igrati većinu igara na svojim mobilnim telefonima, Nintendo switchu ili igraćim konzolama koje nudi vaš sustav.

A ovako to radite:

  • Preuzmite emulator XBOX 360 na svoj Windows uređaj
  • Izvucite / raspakirajte fil
  • Otvorite datoteku za postavljanje; morate ga pokrenuti kao administrator.
  • Pričekajte trenutak i eto ga, vaš emulator je instaliran
  • Sada, sve što trebate učiniti je instalirati željene igre

Dok smo na tome, ovo su neki pouzdani emulatori koje možete preuzeti:

Xenia

Xenia je općenito najbolji emulator na našem popisu. Odabrali smo Xeniu zbog njezine izvedbe i zbog toga što je program otvorenog koda.

Objavljena u ožujku 2014. sa svojom prvom igrom za Xbox 360, Žabac 2, xenia je pokazala puno obećanja. No, njegov značajan uspon počeo je u veljači 2016. kada je uveden VulkanRT API. Ovaj API prekidač čini značajnu razliku u performansama igre. Sada Xenia pokreće preko 90 igara, sve na Xbox 360.

Trenutno je emulator dostupan samo u sustavima Windows i Linux.

YouTube video

CXBXR emulator

Prvi put objavljen u kolovozu 2002., a razvio ga je Caustik, CXBX je pokazao mnogo obećanja u svojim danima slave. Emulator je bio jednostavan za instalaciju i imao je glatku grafiku. 2009. godine CXBX je ukinut i zamijenjen je CXBXR.

Dostupan je i na 32- i 64-bitnim Windows operativnim sustavima. CXBXR je ograničio preuzimanje XBOX igara na 5 igara.

DXBX emulator

Razvijen od strane Delphija, DXBX ima sličan izvorni kod kao CXBX. Ipak, emulator ima ažurirane i poboljšane karakteristike od svog prethodnika. Za pokretanje DXBX emulatora potreban vam je Intel Pentium III 700MHz ili noviji procesor, 256 MB memorije. Emulator je također dostupan za 32-bitni OS.

EX360E Xbox 360 E

EX360E se našao na našoj listi zbog svoje svestranosti. Pokreće i Xbox 360 i Xbox one igre. Razvijen s XNA na .NET frameworku, EX360E je iznimno visoke razine.
Pokreće se stvaranjem izravno izvršne datoteke. To eliminira zahtjeve bilo kakvih virtualnih uređaja. Nažalost, kreatori su ukinuli emulator.

Xeon emulator

Xeon emulator za sada pokreće samo Halo igru, a rekao bih da je igra polu igriva. Mnogi tvrde da se emulator ruši usred igre. Iako je Xeon multiplatformalan i može se izvoditi na Windows i DOS operativnim sustavima, program se ne ističe u pogledu igranja.

Igrajte Xbox igre bez emulatora

Iako je besplatan, emulatori imaju svoje posljedice. A ako ne želite gnjavažu oko rukovanja softverom treće strane na vašem računalu za igre, evo jednostavnog rješenja za vas.
Kao što sam ranije rekao, Microsoft ima misiju objediniti sve svoje platforme. I već su započeli svoju kampanju: „Xbox Play Everywhere.“

  1. Igre možete kupiti u Xbox trgovini.Xbox-Store
  2. Mnoge igre za Xbox 36 također su dostupne u Windows trgoviniWindows Store
  3. Također možete kupiti svoju omiljenu igru ​​na Xbox konzoli i igrati je u svojim Windowsima s istim vjerodajnicama.
Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar