5 najboljih aplikacija za roditeljsku kontrolu za Android

19
5 najboljih aplikacija za roditeljsku kontrolu za Android

Kao roditelj, želite jamčiti sigurnost svoje djece i ograničiti koliko vremena provode na mreži. Nije uvijek lako kontrolirati internetske aktivnosti svoje djece, ali postoje aplikacije za roditeljski nadzor koje pomažu u praćenju vaše djece. Ove aplikacije omogućuju vam da ograničite vrijeme koje vaša djeca provode na mreži, blokiraju njihov pristup određenim aplikacijama i omogućuju vam da pratite njihovo boravište.

Nakon što ste koristili neki vrhunski softver za praćenje djece na tržištu, evo vodiča za najbolje aplikacije na temelju performansi, značajki i pristupačnosti. Čitajte dalje da biste otkrili najbolje aplikacije za roditeljski nadzor za Android za praćenje djece.

Zašto vam je potrebna aplikacija za roditeljski nadzor?

Primarni razlog zašto se roditelji odlučuju za aplikacije roditeljskog nadzora jest da pomognu svojoj djeci da vježbaju sigurno i zdravo ponašanje na mreži. Ako ste zabrinuti da bi vaša djeca mogla biti izložena opasnosti online, korištenje aplikacije za praćenje je najbolji način da ih zaštitite. Također, predstavljaju izvrstan način za kontrolu vremena korištenja aplikacije i korištenja aplikacija.
Aplikacije roditeljske kontrole pomoći će vam da učinite – ali ne ograničavajući se na sljedeće:

⦁ Pregledajte dolazne i odlazne pozive uređaja i snimajte razgovore.
⦁ Pratite gdje se nalazi vaše dijete pomoću značajke GPS lokacije.
⦁ Postavite sigurne zone uz Geofencing i primajte upozorenja e-poštom kada vaša djeca izađu iz tih zona.
⦁ Upravljajte aplikacijama na uređaju, s mogućnošću blokiranja neprikladnih aplikacija i preporučivanja dobre.
⦁ Postavite ograničenja vremena upotrebe za svoju djecu kako biste kontrolirali koliko dugo provode na svojim uređajima.
⦁ Pogledajte web stranicu koju vaša djeca posjećuju i pretraživanja koja vrše na tražilicama i YouTubeu.
⦁ Pratite njihove razgovore na različitim platformama za razmjenu trenutnih poruka i aktivnosti u aplikacijama društvenih medija.

Najbolje aplikacije za roditeljsku kontrolu

Ako tražite najbolju aplikaciju roditeljske kontrole za Android, ovdje je popis najboljih aplikacija za roditeljski nadzor za Android koje biste mogli razmotriti.

1. mSpy

mspy

mSpy je aplikacija za roditeljski nadzor koja nudi izvrstan način za daljinsko praćenje vaše djece. Aplikacija vam daje pristup njihovim zapisnicima poziva i SMS-a, povijesti web-mjesta i medijskim datotekama. Uz njegove napredne značajke, možete pratiti aktivnosti svoje djece na društvenim mrežama i aplikacijama za razmjenu trenutnih poruka kao što su Facebook, Instagram, Snapchat, Viber, Line, WhatsApp i Telegram.

Tu je i značajka Geofencing koja vam omogućuje postavljanje virtualnih granica za svoju djecu. Primate upozorenja kad god vaša djeca izađu iz ovih određenih sigurnih zona. Na taj način možete jamčiti da su svaki put na pravom mjestu.

2. Google Family Link

google obiteljska poveznica

Google Family Link mobilna je aplikacija koja vam omogućuje njegovanje zdravih digitalnih navika u svojoj obitelji. Dok vaša djeca koriste internet za zabavu i učenje, vi vidite sve što rade. Aplikacija vam omogućuje da zaštitite svoju djecu od štetnog sadržaja na mreži, omogućujući vam da vidite njihovu mrežnu aktivnost i upravljate aplikacijama koje preuzimaju iz trgovine Google Play.

S Google Family Linkom možete kontrolirati vrijeme svoje djece ispred uređaja postavljanjem vremenskih ograničenja i daljinskim zaključavanjem njihovih Android uređaja. Ako trebate pratiti njihovu lokaciju, aplikacija vam omogućuje da vidite njihovo mjesto u bilo kojem trenutku.

3. FamiSafe

famisafe

FamiSafe predstavlja još jednu moćnu aplikaciju za praćenje dječjih internetskih aktivnosti i lokacija. Omogućuje roditeljima postavljanje vremenskih ograničenja za korištenje uređaja svoje djece, praćenje njihove lokacije i otkrivanje štetnog sadržaja. Softver vam pokazuje aplikaciju na njihovim uređajima i koliko vremena provode na svakom od njih. Vrlo slična aplikacija ovoj je Cocospy. Imaju puno toga zajedničkog i mnogi roditelji ga često biraju umjesto FamiSafea. Uvijek možete razmotriti sve prednosti i nedostatke obje aplikacije pročitajte Cocospy recenzije i donesite odluku koja će biti bolja za vašu obitelj.

Što se tiče FamiSafea, možete ga koristiti za dobivanje lokacije svoje djece u stvarnom vremenu, uspostavljanje sigurnih zona i primanje upozorenja kada izađu izvan tih zona. Kako biste ih zaštitili od neprikladnog sadržaja, možete filtrirati kategorije web-mjesta na njihovim telefonskim preglednicima i blokirati pristup određenim web-lokacijama.

4. Kaspersky Safe Kids

famisafe

Kaspersky Safe Kids pruža vrhunsku online zaštitu za vašu djecu. Pomaže vam upravljati njihovim vremenom upotrebe, vidjeti njihovu lokaciju i blokirati neprikladne zahtjeve za pretraživanje na YouTubeu. Možete vidjeti djetetovu aktivnost na mreži i korištenje aplikacija na svojoj nadzornoj ploči My Kaspersky.

Ostale korisne značajke aplikacije uključuju izvješća o aktivnostima na Facebooku, Geofencing i upozorenje o niskoj bateriji. Morate instalirati Kaspersky na njihov uređaj i svoj uređaj, odakle možete pratiti ciljni uređaj. Potonje se također može učiniti putem web portala aplikacije.

5. Hoverwatch

lebdeći sat

S Hoverwatchom možete učiniti praktički sve, od praćenja lokacije mobitela do kontroliranje vremena na ekranu. Nalazi se na našem popisu najboljih aplikacija za roditeljski nadzor zbog svojih naprednih značajki koje nude vrhunsku zaštitu za vašu djecu.

Pratite aktivnosti svoje djece tako da snimate njihove pozive, čitate njihove poruke i gledate njihove snimke zaslona. Kako biste osigurali da imaju pristup samo pravim aplikacijama, upotrijebite filtre aplikacija da biste odredili koje aplikacije mogu preuzeti.

Zaključak

Evo ga – 5 najboljih aplikacija za roditeljski nadzor za Android uređaje. Ove aplikacije nude praktičan način za daljinsko praćenje lokacije vaše djece i onoga što rade sa svojim uređajima. Na taj način možete biti mirni u pogledu njihove sigurnosti na mreži i izvan mreže.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar